Staat Helmut Strebl op steroïden?Ontdek de waarheid!

GEBRUIKT HELMUT STREBL STEROÏDEN?

Hulkachtige lichaamsbouw en steroïdengebruik zijn bijna synoniem, toch? Nou, een berg van een persoon zijn is één ding, maar een berg zijn met ongelooflijk gedefinieerde spieren is iets heel anders. Weet je, als je spieren wilt maken die hoofden maken, moet je een calorierijk dieet volgen. Dit is wat je de energie en de voedingsstoffen geeft die nodig zijn om zware trainingen te doorstaan ​​en je lichaam te voorzien van de voedingsstoffen die het nodig heeft om spieren te creëren.

Een calorierijk dieet daarentegen houdt in dat je niet alleen spiermassa krijgt, maar ook vet.

Dit is de reden waarom jacked terwijl extreem lage lichaamsvet niveaus zo moeilijk is om te bereiken. Om dit beter te illustreren, heb je je ooit afgevraagd waarom professionele bodybuilders er ‘dik’ uitzien als ze niet concurreren? Dat klopt, het handhaven van zulke lage lichaamsvetniveaus is niet alleen moeilijk, maar ook ongezond. Als gevolg daarvan bereiken professionele bodybuilders alleen vetpercentages met één cijfer wanneer dat nodig is.

helmut strebl

Nu is versnipperd één ding, maar eruit zien als een wandelende en pratende menselijke anatomiekaart is iets anders, en dit is het geval met Helmut Strebl.

Helmut heeft zichzelf de bijnaam ‘de meest versnipperde man ter wereld’ verdiend. Denk daar eens even over na. Hoe gesneden moet je zijn voor iedereen om unaniem eens te zijn dat jij de meest versnipperde van allemaal bent? Ja, je moet er wel uitzien als een letterlijke anatomiekaart en zo ziet Helmut Strebl eruit.

En hij is ook geen takje; hij draagt ​​een behoorlijke hoeveelheid spiermassa op zich. Dit heeft natuurlijk geleid tot discussies over zijn schijnbaar steroïde gebruik. Hoe ziet zijn steroïde cyclus eruit?

Nou, het stellen van dergelijke vragen impliceert de veronderstelling dat Helmut steroïden gebruikt, wat blijkbaar niet het geval is volgens de man zelf. Zoals je je kunt voorstellen, koopt niet iedereen zijn bewering natty (natuurlijk) te zijn. Dus, is er een manier om zeker te weten of Helmut-sappen zijn of niet?

Helaas, tenzij we hem naar een laboratorium voor het testen van medicijnen slepen en hem onder een microscoop plaatsen, kunnen we niet bewijzen of hij steroïden gebruikt of niet. Wat we wel kunnen doen, is speculeren op basis van de verschillende parameters die worden gebruikt om de kans te bepalen dat iemand op het sap zit. Dit artikel is bedoeld om de waarschijnlijkheid te bepalen dat Helmut Strebl steroïden bevat.

LEZEN  Is Steven Cao op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt!

WIE IS HELMUT STREBL?

Zoals eerder vermeld, wordt Helmut algemeen erkend als het meest versnipperde individu dat deze planeet bewandelt. De enige andere persoon die in de buurt kwam van de obsceen conditionering van Helmut, was Andreas Munzer, die er daadwerkelijk aan stierf. En net als Munzer is Helmut ook Oostenrijks. Moet iets in het water van Oostenrijk zijn, aangezien Arnold Schwarzenegger daar ook vandaan komt.

Helmut Strebl werd geboren in 1968, waardoor hij 51 is op het moment van schrijven. Als een jonge jongen in de ruige straten van Oostenrijk werd Strebl constant gepest door de andere kinderen vanwege zijn kleine gestalte. Hij merkte echter dat zijn vriend, die groter was dan hij, niet dezelfde soort behandeling kreeg.

Strebl dacht dat als hij wat massa aan zijn frame zou toevoegen, de pestkoppen hem misschien niet meer zouden pakken. Dus begon hij. In plaats van meteen naar de sportschool te gaan, maakte Helmut zijn eigen gewichten door waterflessen van 5 liter te vullen en ermee te werken. Hij maakte het optillen van de geïmproviseerde gewichten een routine, en snel genoeg was hij aanzienlijk gegroeid.

Iets anders dat Helmut opmerkte, was dat de andere kinderen ophielden met hem te pakken, en dit voedde alleen het innerlijke vuur in zijn hart.

Toen hij 16 werd, tekende Strebl voor een lidmaatschap van een sportschool en heeft sindsdien niet meer achterom gekeken. Hij leidt deze levensstijl al meer dan 35 jaar en heeft talloze trofeeën verzameld van verschillende bodybuilding-shows.

DE LICHAAMSBOUW VAN HELMUT STREBL

Foto’s van Helmut’s lichaamsbouw zijn de afgelopen jaren verschillende virussen gegaan.Hoe kan men zulke belachelijke niveaus van magerheid bereiken? Helmut is zo mager dat het lijkt alsof een papieren snee zijn leven zou kunnen beëindigen vanwege zijn extreme vasculariteit.

Helmut staat op 6’3 ″ en weegt tussen 200 en 215 pond; rauwe spier. Op die hoogte kun je zien dat 200 pond niet veel is, en dit vertelt je hoe ongelooflijk mager hij is. Bij de voorbereiding op een wedstrijd kan Helmut zijn lichaamsvet tot 3 procent verlagen. Wanneer hij volumpt, gaan zijn lichaamsvetniveaus zelden boven de 5 procent, wat veel magerder is dan wat de meeste pro-bodybuilders op het podium brengen.

Bovendien doet hij dit consequent tot ver in de veertig en nu begin vijftig. Dit is de reden waarom veel van zijn sceptici in zijn zaak zijn. Er is geen manier dat hij zo’n lichaamsbouw op natuurlijke wijze kan handhaven. Dit komt omdat hij, om dat slank te krijgen, op zijn minst een soort diureticum moet gebruiken, zoals Winstrol, waardoor hij niet alleen vet kan afwerpen, maar ook zijn spiermassa kan behouden.

LEZEN  Is Matt Ogus op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

Dit zijn allemaal speculaties. Laten we dus proberen uit te vinden hoeveel water ze bevatten. We zullen dat doen om te zien hoe Helmut zich verhoudt tot de meest voorkomende tekenen van een steroïde gebruiker.

  • Aanzienlijke veranderingen binnen een korte periode

 

Een van de dode weggeefacties van steroïdengebruik is het zien van enorme veranderingen binnen een onredelijke periode. Zelfs met het beste genetica-, dieet- en trainingsprogramma, duurt het jaren voordat je voldoende spieren hebt opgebouwd om de straat op te gaan. We hebben het niet over pure massa, want een calorierijk dieet zal je een stuk groter maken, omdat het een combinatie is van zowel vet als spieren. In plaats daarvan hebben we het over spiermassa. Gemiddeld kunnen steroïden je binnen een paar maanden tussen de 20 en 30 pond spiermassa geven, terwijl het jaren zou duren om dat soort massa op natuurlijke wijze op te bouwen.

Helmut Strebl is al meer dan 35 jaar bezig met tillen, en daarom zou het niet eerlijk zijn om zijn lichaamsbouw aan steroïden toe te schrijven. Bovendien is de man geen massamonster, wat alleen beweert dat hij natuurlijk is om nog meer gewicht te dragen.

Bovendien zien de spieren van Helmut er ‘volwassen’ uit. Ze zien er verhard uit, wat een teken is van spierrijping die alleen kan komen van jaren na jaren van toegewijd tillen. Een typische steroïde gebruiker kan worden gescheurd, maar het uiterlijk van hun spieren is enigszins zacht, ongeacht hoe laag hun lichaamsgewicht is.

  • Enorme schouderspieren

Degenen die al een tijdje in de bodybuildinggemeenschap zijn geweest, weten dat ze naar de deltoïden (delts) en trapezius (vallen) spieren van een individu moeten kijken wanneer ze proberen te bepalen of iemand de saus gebruikt.

Dit komt omdat bijna elke steroïde gebruiker een enorme ontwikkeling heeft in de groep spieren op zijn schouders. Ze hebben kanonskogels voor delts en kleine heuvels voor vallen. Bovendien lijken hun schouderspieren elke andere spiergroep op hun lichaam te overmeesteren, en dit is ook niet toevallig.

De vallen en delts bevatten het hoogste aantal androgeenreceptoren van elke spiergroep in het lichaam. Androgeenreceptoren zijn nucleaire factoren die de snelheid van spiergroei verhogen wanneer gestimuleerd door androgene hormonen, zoals testosteron.

Omdat de meeste spieropbouwende steroïden synthetische versies van testosteron zijn (het spieropbouwende hormoon), verhoogt het gebruik van deze stoffen de hoeveelheid testosteron in het lichaam, en dit is wat steroïde gebruikers in staat stelt om spieren met zo’n enorme snelheid op te bouwen.

LEZEN  Is John Cena op steroïden?Kwamen we erachter!

Omdat de schouders het grootste aantal androgeenreceptoren bevatten, groeien ze nog sneller dan de andere spieren wanneer ze worden blootgesteld aan testosteron, en dit is de reden waarom steroïde gebruikers een fantastische schouderontwikkeling hebben.

Hoewel Helmut Strebl een behoorlijke reeks schouders heeft, zijn ze echt niets om over naar huis te schrijven, gezien het feit dat hij al zo lang actief aan het tillen is. Zijn schouders zijn in feite een van de geschenken om nat te zijn.

  • gynaecomastie

In de volksmond aangeduid als gyno, is het een aandoening die wordt gekenmerkt door overmatige ontwikkeling van borstweefsel bij mannen. Als zodanig lijkt een persoon met gyno kleine ‘tieten’ te hebben die lijken op die van een vrouw.

Het wordt meestal veroorzaakt wanneer het lichaam te veel testosteron heeft, dat het omzet in oestrogeen in een poging het hormonale evenwicht te handhaven. Verhoogde oestrogeenniveaus zijn de oorzaak van de ontwikkeling van vrouwelijke kenmerken bij mannen, zoals borstontwikkeling. Het komt veel voor bij steroïde gebruikers.

In al zijn jaren van tillen heeft Helmut geen tekenen van gyno getoond, wat zijn claim van natuurlijk zijn alleen maar verder bevestigt.

HET VONNIS

Als we het ultra-versnipperde aspect van Helmut Strebl zouden elimineren en hem ongeveer 10 procent lichaamsvet zouden geven, zouden niet veel mensen een wenkbrauw opheffen als hij zei dat hij natuurlijk was.

Als zodanig is het twistpunt tussen Helmut en zijn critici zijn magerheid. Voordat je hem onder de bus gooit, moet je rekening houden met het lichaamstype van Helmut. Hij heeft gezegd dat hij mager was opgroeien, en zelfs het eten van grote hoeveelheden voedsel maakt hem niet dik. Hij is gewoon een van die jongens met een metabolisme dat op overdrive werkt.

Combineer dat met het feit dat het dieet van Helmut meestal erg weinig koolhydraten bevat, het niet moeilijk is om te zien waarom hij nauwelijks vet op zijn lichaam heeft.

Dus hoewel Helmut misschien geen anabole steroïden gebruikt, is het zeer waarschijnlijk dat hij iets anders gebruikt om hem te helpen zijn lichaamsbouw te behouden. Wij zijn ervan overtuigd dat Helmut legale steroïden zou kunnen hebben, omdat ze bekend staan ​​als de anabole en vetverbrandende eigenschappen van anabole steroïden, maar zonder de bijwerkingen. Legale steroïden zijn zeker de moeite waard om te bekijken wanneer je een slank lichaam wilt bouwen, omdat ze effectiever zijn dan je typische supplementen.