Is Steven Cao op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt!

GEBRUIKT STEVEN CAO STEROÏDEN?

‘Swole’ worden lijkt de laatste tijd erg in trek te zijn. Jonge mannen over de hele wereld haasten zich om wat spieren te laten groeien zodat ze hun t-shirts kunnen opvullen, in de hoop dat de dames over hen zullen nerd en gapen.

Ook jonge vrouwen lopen niet ver achter. Maar in ieder geval willen de dames het niet tot het uiterste beperken zoals mannen zijn.

Na een paar weken in de sportschool begint het echter glashelder te worden dat er geen kans is dat je in dit leven op Simeon Panda of Ulysses Jr. lijkt. Je realiseert je dat alle motiverende BS die je favoriete ‘fitnessmodellen’ je dagelijks voeden, precies dat is, BS.

Dit moment van afrekening komt meestal na enkele maanden of zelfs jaren. Je hebt alles goed gedaan, maar je buikspieren zijn nauwelijks zichtbaar.

Helaas, als het gaat om het opbouwen van spieren als een natty (natuurlijk), kan het jarenlang duren van toegewijd tillen en strikt dieet om er zelfs half zo goed uit te zien als die fitnessmodellen die je online volgt. We haten het om het je te vertellen, maar de meeste van die jongens zijn op de saus, ook wel steroïden genoemd.

hoge steven

Het is gemakkelijk om te zien waarom; hun levensonderhoud hangt af van hoe esthetisch ze eruit zien. Hoe gescheurder iemand is, hoe groter de kans om volgers op sociale media aan te trekken. Hoe meer volgers je hebt, hoe hoger je verdienpotentieel, omdat je niet alleen geld verdient aan de programma’s die je verkoopt, maar ook grote sponsors aantrekt.

Dit alles hangt echter af van uw vermogen om uw lichaamsbouw op hoog niveau te handhaven. Je kunt zien hoe al die druk het gebruik van anabole steroïden een leuk idee kan laten lijken voor iedereen die op deze manier geld wil verdienen. Bovendien, zelfs als je in versnelling bent, is beweren natty te zijn de beste manier om verder te gaan met je bedrijf, omdat je je volgers een ‘haalbare’ droom gaat verkopen.

Het is om die redenen dat we geloven dat de meeste fitness-atleten op sociale media een soort verbetering hebben.

Wil je weten of Steven Cao steroïden gebruikt? Dit artikel is bedoeld om de waarschijnlijkheid te bepalen dat deze sociale media-sensatie zich in de saus bevindt.

LEZEN  Is Bradley Martyn op steroïden?Kwamen we erachter

WIE IS STEVEN CAO?

Steven Cao is een 24-jarige bodybuilder die naam heeft gemaakt voor het hebben van een van de meest esthetisch aantrekkelijke lichaamsbouw die de wereld ooit heeft gezien.

Steven staat op 5’10 ”en weegt tussen de 185 en 200 pond, afhankelijk van of hij snijdt of volumpt, en is een van die jongens die hulde brengt aan het gouden tijdperk van bodybuilding. Het gouden tijdperk verwijst naar de jaren 60, 70 en 80, waar bodybuilding esthetiek verkoos boven massa.

Als zodanig concurreert Steven Cao in de Men’s Physique-categorie. Steven’s lichaamsbouw is zeker een lust voor het oog. Vooral zijn V-Taper laat hem eruit zien als een vogel die op het punt staat op te stijgen. Arnold zou trots zijn.

Het is daarom geen verrassing dat de jonge bodybuilder honderdduizenden volgers en abonnees heeft kunnen vergaren op zijn Instagram- en YouTube-accounts.

Cao’s indrukwekkende lichaamsbouw is echter niet ontsnapt aan de ogen van critici, die zweren dat er geen kans in de hel is dat de jonge bodybuilder een dergelijke lichaamsbouw op natuurlijke wijze zou hebben kunnen bereiken.

Zonder concreet bewijs is elke beschuldiging tegen Cao echter ongegrond. Als zodanig, zelfs in dit artikel, kunnen we niet bewijzen dat Steven steroïden gebruikt, maar we zullen ons best doen om zo dicht mogelijk bij de waarheid te komen.

IS STEVEN CAO OP STEROÏDEN?

Tenzij we het bloedmonster van Mr. Cao meenemen naar een erkende testfaciliteit van derden en hem laten testen op alle verbeteringen onder de zon, is er geen mogelijke manier om te bepalen of hij steroïden gebruikt of niet.

Onze aanpak zal daarom gebaseerd zijn op het vergelijken van Steven met de meest voorkomende tekenen van steroïdegebruik, waaronder:

  • Enorme winst binnen een korte periode

 

Dit is misschien wel de beste manier om te zien of iemand de saus gebruikt. Het verkrijgen van vetvrije massa is een ongelooflijk moeilijke onderneming voor iedereen, ongeacht hun superieure genetica en workout- en dieetplan.

De enige keer dat iemand in een abnormaal tempo spiermassa krijgt, is als hij een beginner is. Als beginner is je lichaam niet gewend aan stress (oefening) en heeft daarom niet de nodige spierstructuren ontwikkeld om dergelijke activiteiten te ondersteunen. Als zodanig past het lichaam zich aan de nieuwe veranderingen aan door spierweefsel te ontwikkelen dat u hierbij helpt.

LEZEN  Staat Helmut Strebl op steroïden?Ontdek de waarheid!

Dit is de reden waarom beginners tijdens de eerste maanden van het sporten een snelle spierontwikkeling vertonen. Bovendien, als hun doel is om zoveel mogelijk spiermassa te ontwikkelen, eindigen ze onvermijdelijk ook met veel vet, omdat die inspanningen vereisen dat je op calorie-ondersteuning eet. Deze snelle winsten vertragen uiteindelijk en beginnen af ​​te vlakken zodra het lichaam zich heeft aangepast aan de nieuwe veranderingen in je leven, en winsten beginnen in een veel langzamer tempo te komen.

Steroïden maken het echter niet uit of u een beginner of een gevorderde lifter bent. Met behulp van deze exogene hormonen kun je binnen een jaar tot wel 30 kilo spiermassa krijgen. In termen van magere spiermassa, is het verschil dat 30 pond maakt als dag en nacht. Om het in perspectief te plaatsen, het is ongelooflijk zeldzaam om een ​​persoon te vinden die op natuurlijke wijze 30 kilo magere spieren kan maken in minder dan drie jaar. Daarom, als je iemand kent die plotseling ballon is, hebben ze waarschijnlijk steroïden.

Steven Cao begon te tillen toen hij 16 was in een poging meer kracht en macht te krijgen voor zijn basketbalambities. Zijn voortgang tussen 16 en 18 was zoals verwacht; gewone. Toen hij echter 18 werd, werd hij plotseling een gescheurd beest. Helaas leed hij in hetzelfde jaar een hernia-blessure, waardoor hij ongeveer drie maanden niet meer kon tillen.

Toen de drie maanden voorbij waren, maakte hij zijn comeback, en het kostte hem minder dan zes maanden om wat leek op 20 pond aan spiermassa te winnen. Cao schrijft deze veranderingen toe aan het inhuren van een professionele coach om hem door zijn trainingen te leiden.

Desalniettemin, ongeacht hoe goed zijn coach ook is, is 20 pond aan spiermassa binnen een paar maanden buitenaards. De snelle veranderingen die de heer Cao in die periode maakte, maken hem zeer verdacht, vooral gezien het feit dat de meeste experts afraden om anabole steroïden te gebruiken voordat hij 18 wordt, wat overigens de leeftijd is waarop Steven zijn meest dramatische transformatie maakte.

  • Gargantuan Traps and Delts

Een set 3D-schouders is een van de meest begeerde kenmerken in een lichaamsbouw. Niettemin is de schouderspiergroep ook een van de moeilijkste om te ontwikkelen. Er is een reden waarom je niet te veel mensen ziet rondlopen met enorme vallen en delts; ze komen gewoon niet gemakkelijk.

LEZEN  Is Kris Gethin op steroïden?We hebben het onderzocht!

Voor gebruikers van anabole steroïden is dit echter bijna precies het tegenovergestelde. U ziet, de schouderspiergroep bevat de grootste hoeveelheid androgeenreceptoren in het lichaam. Androgeenreceptoren zijn daarentegen typen nucleaire receptoren die reageren op androgene hormonen zoals testosteron om de spiereiwitsynthese te stimuleren, waardoor de snelheid van spiergroei wordt verhoogd.

De meeste spieropbouwende anabole steroïden zijn synthetische versies van testosteron en verhogen dus, eenmaal in het lichaam geïnjecteerd, de testosteronniveaus in het lichaam, waardoor de snelheid van de spiergroei groeit. De schouderspieren reageren het beste op de effecten van het testosteron omdat ze veel androgeenreceptoren bevatten, en dit is de reden waarom de meeste juicers een enorme ontwikkeling in hun schouderspieren hebben.

Steven Cao heeft een stel schouders dat de meeste anabole steroïde gebruikers te schande zou maken. Hij heeft letterlijk kanonskogels voor delts en kleine heuvels voor vallen. En deze spieren doken op in bijna dezelfde tijd toen hij uit de operatie kwam. Dus wie weet?

HET VONNIS

Hoewel veel andere tekenen wijzen op het gebruik van steroïden, zijn degenen die in dit artikel worden gebruikt bijna de dealbreakers bij het bepalen van de kans dat iemand op het sap is, vooral als de persoon beide tekenen vertoont.

Iets anders over Steven Cao dat hem nog meer verdacht maakt, is de manier waarop hij ervoor heeft gekozen om met steroïde aantijgingen om te gaan. In plaats van erop te reageren of mensen te proberen te overtuigen, kiest hij er anders voor om ze helemaal te negeren. Bovendien heeft hij nooit geprobeerd te beweren natty te zijn in een van zijn functies, wat alleen dient als rechtvaardiging voor degenen die beweren dat hij steroïden gebruikt.

Maar om eerlijk te zijn, Steven is geen massamonster en zijn niveau van spiermassa is er een die iemand op natuurlijke wijze kan bereiken, vooral als ze legale steroïden gebruiken. We zijn zelfs van mening dat als Steven geen anabole steroïden gebruikt, hij meer dan waarschijnlijk legale steroïden gebruikt.

Ondanks dat ze steroïden worden genoemd, zijn legale steroïden eigenlijk van planten afgeleide supplementen die de anabole effecten van steroïden nabootsen, maar zonder de bijwerkingen. Ze zijn de meest effectieve stof die u veilig kunt gebruiken om uw snelheid van spiergroei te verbeteren. Juridische steroïden zijn zeker het bekijken waard.