Is Sadik Hadzovic op steroïden?We hebben de waarheid ontdekt

GEBRUIKT SADIK HADZOVIC STEROÏDEN?

Al tientallen jaren gebruiken bodybuilders en atleten anabole steroïden om hen te helpen vet te verbranden, spieren op te bouwen en hun atletische prestaties te verbeteren.

Op een bepaald punt in de geschiedenis werden anabole steroïden niet alleen gebruikt om de prestaties en esthetiek te verbeteren, ze waren ook volkomen legaal. Androgene anabole steroïden werden voorgeschreven door nationale regeringen en aangeboden aan leden van de Olympische teams om hen een voorsprong op de concurrentie te geven.

Nu, terwijl geruchten over duistere transacties met Olympische teams en steroïden met sommige regeringen, steroïden nemen een zeer illegale praktijk is. Vroeger was het nemen van steroïden vergelijkbaar met het geven van een wei-eiwitshake na de training.

Toen meer uitgebreid onderzoek werd uitgevoerd, realiseerden wetenschappers zich echter dat prohormonen en steroïden zeer gevaarlijk waren, waardoor ze werden verboden en als illegaal werden beschouwd. Wanneer heeft het illegaal maken van mensen ertoe verhinderd het te gebruiken?

Sadik

Als een natty bodybuilder is er slechts zoveel spiermassa die men kan winnen zonder prestatieverhogende medicijnen te gebruiken. Welnu, degenen met een uitstekende genetica kunnen meer spieren ontwikkelen en bij een laag lichaamsvet omvangrijker lijken en ook sterker zijn.

Steroïden verhogen de synthese van spiereiwitten. Als gevolg hiervan verhogen ze de positieve stikstofbalans, waardoor het lichaam in een zeer anabole toestand wordt gebracht. Bijgevolg kan men binnen een kortere periode meer spieren opbouwen. Bovendien verminderen steroïden iemands hersteltijd, waardoor de frequentie waarmee een spiergroep binnen een week kan worden getraind, wordt verhoogd.

Vroeger gebruikten bodybuilders steroïden om te herstellen en extra grootte op te bouwen, terwijl ze ook de esthetiek in acht namen. De misbruiksteroïden van vandaag, bodybuilder, insuline, HGH en andere stoffen, lijken echter omvangrijker. Helaas geven de bodybuilding-rechters van vandaag meer belang aan massa in tegenstelling tot esthetiek.

Kun je zien of iemand steroïden gebruikt? Nou, als het op sommige mensen aankomt, is het overduidelijk dat ze op het sap zitten. Sommige bodybuilders hebben echter een natuurlijker uiterlijk, waardoor het moeilijker is om te zien of ze de saus gebruiken.

Daarom zullen we proberen de alomtegenwoordige vraag te beantwoorden: “Heeft Sadik Hadzovic steroïden?

Wettelijke disclaimer

We moeten op de juiste voet beginnen. De volgende informatie is puur gebaseerd op speculatie en mag niet als evangeliewaarheid worden geconsumeerd. Ten tweede hebben we geen banden met Sadik Hadzovic en zijn we ook niet geïnteresseerd in het promoten of belasteren van hem. Ten derde hebben we geen bewijs dat Sadik het sap gebruikt of heeft gebruikt.

LEZEN  Is John Cena op steroïden?Kwamen we erachter!

De volgende informatie is louter informatief. We keuren het gebruik van steroïden niet goed en houden niets tegen elke bodybuilder die anabole steroïden gebruikt.

WIE IS SADIK HADZOVIC?

Sadik Hadzovic is een Amerikaanse bodybuilder. Vasthouden. Hij komt oorspronkelijk uit Bosnië en Herzegovina (voormalige republiek Joegoslavië). Sinds hij naar de Verenigde Staten verhuisde, heeft de bodybuilder 4 IFBB-evenementen gewonnen, waaronder een op het inaugurele Arnold-festival in 2015. Hij is ook een viervoudig heren lichaamsbouwkampioen.

Sadik is waarschijnlijk beroemd om zijn verschijningen in de lichaamsbouwafdeling van mannen bij de Olympia, waar hij twee keer tweede werd en bij beide gelegenheden verloor van zijn nemesis Jeremy Buendia.

De heren lichaamsbouw categorie is voor de mannen die de esthetische look op zijn kop zetten. Het zijn gespierde jongens die een v-taps en een kleine taille hebben bereikt. Ze zijn niet zo gebouwd als de elite bodybuilders van de IFBB. Ze zijn echter nog steeds behoorlijk jacked in vergelijking met de gemiddelde sportschoolrat.

Wat verrassend is, is dat deze jongens, ongeacht hun grote spieren, niet veel wegen. De kampioen Jeremy Buendia weegt bijvoorbeeld bijna 164 pond op het podium. Dit bewijst alleen dat als je kleine gewrichten en een kleine taille hebt, je spieren niet groot hoeven te zijn, om groot te lijken.

Nadat hij twee keer had verloren van Jeremy Buendia, besloot Sadik Hadzovic over te schakelen naar de klassieke lichaamsbouwafdeling, een categorie waarvoor modellen met meer spiermassa vereist zijn . Helaas lijkt het erop dat zijn overstap naar perfecte lichaamsbouw hem niet heeft geholpen zijn droom te bereiken om de felbegeerde Mr. Olympia-titel in zijn categorie te winnen.

Misschien wil je ook weten dat het supplementbedrijf GAT Sadik Hadzovic sponsort.

SADIK HADZOVIC STATISTIEKEN

Door de statistieken van een bodybuilder scherp te observeren, kun je snel zien of ze steroïden gebruiken of niet.In het geval van Sadik zijn hier zijn statistieken.

  • Hoogte: 5ft 11
  • Competitiegewicht: 190 pond.
  • Buiten het seizoen gewicht: 210 pond.

Hier is het geschilpunt. Het lijdt geen twijfel dat Sadik op een Griekse god lijkt. Hoe heeft hij deze perfecte lichaamsbouw bereikt? Is hij een van de weinigen die op natuurlijke wijze een Zeus-achtige lichaamsbouw hebben weten te bereiken? Gebruikt hij legale steroïden? Wat is het geheim van Sadik voor succes?

Begrijp dit, de vorm van Sadik is zo indrukwekkend dat hij meestal wordt vergeleken met Frank Zane, ook bekend als de chemicus, uit het gouden tijdperk van bodybuilding. Als er iets is waar Frank Zane om bekend stond, is het zijn perfecte symmetrie. Bovendien wordt aangenomen dat Frank Zane, samen met andere bodybuilders uit zijn tijd, op het sap zat.

LEZEN  Is Calum Von Moger op steroïden?We hebben de waarheid ontdekt

Hieronder staan ​​de statistieken van Frank.

  • Hoogte: 5ft 9
  • Competitiegewicht: 185 pond.
  • Buiten het seizoen: 200 pond.

Zoals je kunt zien, is Sadik vijf pond zwaarder dan Frank. Het is echter gerechtvaardigd, gezien het feit dat de eerste twee centimeter langer is. Dit maakt ze bijna identiek in grootte en symmetrie.

Aangezien Frank naar verluidt steroïden bevat, vinden fans en potentiële fans het moeilijk te geloven dat Frank Sadik zijn lichaamsbouw op natuurlijke wijze heeft bereikt. Dit is echter geen manier om ruzie te maken wanneer wordt aangetoond dat iemand steroïden gebruikt.

Tijdens het tijdperk van Frank was bodybuilding een jonge sport en werd het niet zo serieus genomen als vandaag. Bovendien hebben de bodybuilders van vandaag het extra voordeel van technologie aan hun zijde. Als zodanig kan iemand als Sadik Franks lichaamsbouw bereiken zonder zich aan steroïden te overgeven.

Sadik Hadzovic Slecht dieet

Toen Sadik met fitness begon, was hij niet zeker van zijn spieropbouwende vermogens, gezien het feit dat hij enigszins ondergewicht had. Als zodanig dacht hij dat het moeilijk voor hem zou zijn om spieren op te bouwen.

Wat meer is, de bodybuilder was te gericht op training en had geen goede dieetmethoden. Net als de amateur die hij was, dacht hij dat hoe harder hij trainde, hoe meer spieren hij zou opbouwen.

Sadik duwde meer dan 2000 calorieën in zijn darmen, maar was op dat moment niet op de juiste manier. Later ontdekte hij dat hij, door zijn maaltijden te spreiden en zich te concentreren op hoogwaardige eiwitten en in het algemeen meer aandacht aan zijn eten besteedde, beter op zijn trainingsregime reageerde.

Als gevolg hiervan besteedde hij meer tijd aan het leren over voeding en voeding, en zoals je kunt zien, is het alsof het zijn vruchten heeft afgeworpen.

Sadik Hadzovic Genetics                  

Voordat Sadik bij professionele bodybuilding kwam, was hij een model. Bekijk de onderstaande foto om te zien hoe hij er toen uitzag.

Sadik had een goedgebouwde lichaamsbouw nog voordat hij op het podium van de herenlichaam stapte. Interessant is dat hij nog steeds min of meer dezelfde grootte heeft. Zo niet, dan heeft hij vandaag niet veel spieren toegevoegd.

LEZEN  Is Matt Ogus op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

Dit is niet een man die op een dag wakker werd en besloot dat hij uit het niets een professionele bodybuilder wilde worden; weet je, blaas op en krijg 50 pond spiermassa. De waarheid is dat hij vanaf het begin bodybuilding-genetica had.

Sadik Hadzovic Controversiële transformatie

Onlangs ontving Sadik een behoorlijk deel van haat van fans en potentiële fans nadat hij een foto plaatste van zijn transformatie van 2012 naar 2016 (voor en na foto).

Bekijk de foto.

Nou, hij ziet er aanzienlijk groter uit op de foto van 2016.

Het is echter vrij eenvoudig om jezelf groter te laten lijken door je spieren te buigen of zelfs een kolossale pomp in de sportschool te krijgen.

Een paar weken nadat hij de controversiële voor / na foto had geüpload, plaatste hij nog een van dezelfde tijdlijnen. Deze keer had hij echter een meer ontspannen houding aangenomen.

Laten we eens kijken hoe de foto zich verhoudt tot hoe hij in 2012 verscheen.

Op de twee foto’s bevindt hij zich in dezelfde positie en je kunt zien dat hij binnen vier jaar niet veel spiermassa heeft gewonnen. Dit is typisch voor een natuurlijke bodybuilder. Het is de pose op de eerste foto die vervolgens controverse veroorzaakte; het creëerde de illusie dat de bodybuilder veel spieren had gewonnen.

Hoe dan ook, het enige merkbare verschil is dat Sadik niet zoveel water vasthield in 2016, en zijn conditie is veel beter, met verbeterde spierdefinitie, vooral in zijn delts.

CONCLUSIE

Dus, heeft Sadik Hadzovic steroïden? Welnu, ons oordeel is dat hij natty is.

Weet je, als het op sommige bodybuilders aankomt, hoef je niet eens een tweede blik op hen te werpen om te beseffen dat ze op de saus zijn. De meeste van deze bodybuilders, waaronder enkele IFBB-professionals, hebben een rode huid, waanzinnige vasculariteit, enorme delts die een 3D-effect produceren. Voor sommigen is het zo erg dat ze een steroïde darm hebben waardoor ze lijken alsof ze zwanger zijn.

Als je Sadik’s lichaamsbouw echter zorgvuldig analyseert, zul je je realiseren dat hij geen duidelijke tekenen heeft van het gebruik van steroïden.

Over het algemeen wijst het meeste bewijs dat we hebben bekeken op het feit dat Sadik een aantal uitstekende bodybuilding-genetica heeft. Bijgevolg is er meer bewijs dat Sadik Hadzovic een natuurlijke bodybuilder is.