Is Ryan Terry op steroïden?We ontdekten de SCHOKKENDE waarheid

GEBRUIKT RYAN TERRY STEROÏDEN?

Ryan is een universeel erkende concurrent van IFBB Men’s Physique. Hij vertoont een lichaamsbouw die de meeste mensen als perfect zouden beschouwen. Enkele hoogtepunten van zijn vorm zijn brede latten, diepe, symmetrische buikspieren, ronde delts en esthetische poten. Nou, zijn lichaamsbouw is zo opmerkelijk dat de legendarische bodybuilder Arnold Schwarzenegger hem vertelde dat hij het beste lichaam ter wereld heeft.

Ryan Terry begon als gasingenieur en loodgieter uit Worksop, Nottinghamshire. Hij was echter altijd geïnteresseerd in bodybuilding vanaf een jonge leeftijd. Het model herinnert eraan dat hij voor het eerst verliefd werd op de sport toen hij 13 was. Hij was in de sportschool, wachtend op zijn moeder om te stoppen met trainen toen hij merkte hoe ongelooflijk fit was. Toen hij rondkeek, zag hij mensen trainen, maar het waren degenen die ijzer pompten die zijn aandacht trokken. Op dat moment besefte hij dat hij zijn leven zou wijden aan kernfitness en een strak uiterlijk.

Enkele jaren later is Ryan Terry een volleerd bodybuilder met talloze onderscheidingen op zijn naam. Hij is te zien geweest op meerdere universele covers van fitnessmagazines en werd zelfs gekroond tot de allereerste Men’s Physique Professional uit het Verenigd Koninkrijk.

Met een vorm en de conditionering van Ryan Terry komt echter een terugkerende vraag. Heeft hij zijn lichaamsbouw op natuurlijke wijze opgebouwd of gebruikt hij steroïden?

Laten we het uitzoeken.

ryan badstof

WETTELIJKE DISCLAIMER                 

Voordat we de verschillende argumenten voor en tegen de steroïde vraag van Ryan Terry kunnen onderzoeken, moeten we wat dingen uit de weg ruimen.

Ten eerste is deze hele tekst speculatief en louter bedoeld om meer informatie te verschaffen over anabole steroïden. We keuren het gebruik van deze illegale stoffen niet goed en houden niets tegen mensen die ervoor kiezen om zich te verwennen met steroïden.

Ten tweede hebben we geen onweerlegbaar bewijs om aan te tonen dat Ryan al dan niet steroïden gebruikt, en de feiten die zullen worden gepresenteerd zijn publieke kennis. We zullen alleen verschillende argumenten presenteren die kunnen aangeven of het model natty is.

Ten derde is de volgende tekst niet bedoeld om de voormalige meneer Groot-Brittannië op enigerlei wijze te promoten of te belasteren.

Nu we vrij zijn, gaan we graven.

WIE IS RYAN TERRY?

Nou, vandaag de dag slechts een van de populairste fitnessmodellen voor mannen ter wereld.Hij komt uit Groot-Brittannië en zou een van de meest getalenteerde professionele bodybuilders in het land zijn. Terry heeft meerdere keren het Mr. Olympia-podium gesierd en is het eens met een aantal van de grootste namen in de branche.

LEZEN  Is Bradley Martyn op steroïden?Kwamen we erachter

In 2010 nam Ryan Terry deel aan de competitie Mr. Great Britain, waar hij de eerste plaats won. In hetzelfde jaar nam hij deel aan Mr. International en won hij ook de eerste prijs. Als gevolg hiervan vond hij sponsoring bij USN, een supplementenbedrijf, en dit is waar het begon met het vormgeven van het fitnessmodel.

Ryan nam de moedige beslissing om van carrière te veranderen; hij wijdde zijn tijd aan zijn werk binnen USN en andere fitnesspromoties. Het resultaat was dat hij al zijn energie in zijn passie, die bodybuilding is, kanaliseert.

Hier is een voorproefje van enkele carrièrehoogtepunten van Ryan Terry.

 • Groot-Brittannië 2010
 • Internationaal 2010
 • UK Nationaal kampioen 2013
 • Brits kampioen 2013
 • Europese Arnold Classic Champion 2013
 • Algehele Europese Arnold Classic Champion 2013
 • IFBB Pittsburg Pro Champion 2015
 • IFBB Atlanta Pro Seaboard Champion 2015
 • Heren Physique Mr Olympia 2015 (4 e plaats)
 • Lichaamsbouw heren Mr. Olympia 2016 ( 2e plaats)
 • IFBB Pro Asia Grand Prix Champion 2016
 • Arnold Classic Pro Champion 2017
 • IFBB Pro Asia Grand Prix Champion 2017
 • Heren Physique Mr Olympia 2018 (3 e plaats)

Hier volgen de statistieken van Ryan Terry.

 • Hoogte: 5ft 10
 • Gewicht: 187 pond.
 • Lichaamsvet: 5%

Ryan heeft het probleem van steroïden nergens op sociale of reguliere media aangepakt. Hij heeft niet opscheppen over zijn natuurlijke, en ook heeft hij niet ontkend steroïden te nemen. Bovendien wordt de bodybuilder niet zo nauwkeurig onderzocht als andere fitnessmodellen en bodybuilders. Dit komt waarschijnlijk omdat hij een natuurlijke uitstraling heeft aan zijn lichaamsbouw en zijn spieren niet overdreven zijn.

Veel mensen over de hele wereld genieten echter van steroïden en hebben een ‘natuurlijk’ lichaam. Laten we het onderzoeken.

De controversiële foto voor / na

Terry plaatste onlangs een transformatiefoto die veel controverse veroorzaakte, waardoor mensen zich afvroegen of zijn winsten natuurlijk zijn.

Hier is de foto waar iedereen niet over lijkt te praten.

Welnu, het argument is dat een jaar een relatief korte periode is voor iemand om dergelijke winst te behalen.

Ryan begon met het tillen van gewichten op de leeftijd van 14. Gezien het feit dat hij in 1988, in april 2013 werd geboren, zou hij 24 zijn en zou hij het afgelopen decennium hebben getild. Daarom is het voor een ervaren natuurlijke bodybuilder om binnen een jaar zoveel spiermassa te krijgen enigszins onrealistisch.

LEZEN  Is Calum Von Moger op steroïden?We hebben de waarheid ontdekt

De foto uit 2014 lijkt echter in de sportschool te zijn genomen. Daarom is er een mogelijkheid dat Ryan een pomp heeft, waardoor zijn spieren voller lijken. Aan de andere kant werd de foto van april 2013 vastgelegd toen Ryan in de UKBFF vocht, tegen zijn held Rob Riches.

Ik dwaal af. Dat jaar versloeg Rob Ryan om de eerste plaats te winnen. Later testte hij echter positief voor een verboden stof, wat leidde tot zijn diskwalificatie. Vervolgens werd Ryan de kampioen.

Hoe dan ook, terug naar het onderwerp.

Natuurlijke bodybuilders die een dieet volgen voor een wedstrijd, verliezen waarschijnlijk spiermassa, aangezien ze minder calorieën consumeren dan normaal. Als gevolg hiervan hebben hun spieren geen water en glycogeen, wat katabool is. Bovendien zorgt het calorische tekort er ook voor dat je spieren er plat uitzien vanwege onvoldoende glycogeen en water.

Om het argument te onderbouwen, is hier een foto van Ryan Terry in december 2012, vier maanden vóór de foto van april 2013.

Hoewel Ryan in de laatste momentopname anders poseert, is het duidelijk dat hij aanzienlijk groter is dan de foto uit 2013. Daarom is het logisch dat Ryan wat spiermassa heeft opgegeven tijdens de voorbereiding op de UKBFF-show, waarna hij zijn glycogeen terugkreeg nadat hij zijn normale dieet hervatte.

Wat meer is, als Ryan steroïden zou nemen voor de genoemde transformatie, zou het niet veel zin hebben, omdat hij belachelijk zou worden opgevangen in de foto van maart 2014. Zoals u misschien weet, krijgen mensen die steroïden gebruiken niet alleen maar vijf tot tien pond spiermassa. Ze blazen letterlijk op.

Ryan Terry steroïden test

Ryan Terry is verschillende keren getest door de UKBFF, maar pas nadat hij het podium had verlaten. De UKBFF voert geen willekeurige drugstests uit, waardoor het verrassingselement wordt geëlimineerd.

Daarom kan een model dat in die organisatie concurreert het hele jaar door anabole verbindingen gebruiken en dan een paar maanden voor de wedstrijd stoppen. Dit betekent dat tegen de tijd dat de wedstrijd begint, de steroïden het systeem van de deelnemer hebben verlaten en negatief zullen testen op eventuele PED’s.

Daarom is er uit Ryan’s wedstrijdgeschiedenis niets om te bewijzen of hij natty is of steroïden gebruikt.

Ryan Terry bereikt tijdlijn

Helaas zijn foto’s van de jonge Ryan Terry toen hij begon met het tillen van gewichten enigszins ongrijpbaar. Een ding waar je op kunt rekenen is dat hij bijna dezelfde spiermassa heeft in vergelijking met zijn schoonheidswedstrijd. Hij is echter meer versnipperd geraakt, waardoor hij gespierder lijkt.

LEZEN  Is John Cena op steroïden?Kwamen we erachter!

Maar hier is nog een vraag.

Had hij de saus voor zijn meneer Internationale dagen kunnen gebruiken?

Nou, als hij zich opmaakte om te concurreren in Mr. International, is het alleen maar passend dat hij dezelfde dingen deed toen hij besloot om te concurreren als een fitnessmodel, waar jongens aanzienlijk massiever zijn dan hij.

In plaats daarvan bouwt Ryan op tijdens het laagseizoen; hij trekt wat extra vet aan om hem te helpen meer spieren op te bouwen. We noemen het graag de ‘Terry Bulk’. Anders zou hij meer cycli kunnen uitvoeren om zijn omvang te vergroten als zijn lichaamsvet fluctueert.

RYAN TERRY FITNESS REGIME

Ryan’s uitstekende lichaamsbouw vereist een strikte administratie van gereguleerde voedselinname en lichaamsbeweging. Hij eet vijf maaltijden per dag, die in totaal 3.800 calorieën vormen. Tijdens een interview onthulde Terry dat hij de neiging heeft om voor het ontbijt (rond 6 uur ’s ochtends) een lichte intensieve cardio te trainen in de vorm van een stevige wandeling, crosstrainer of fietsen. Hij gebruikt die aanpak, aangezien hij al acht uur niets heeft gegeten, wat betekent dat hij geen opgeslagen brandstof heeft, behalve opgeslagen vetten.

Hij eet vervolgens twee of drie van zijn maaltijden voordat hij zijn gewogen gymsessie bijwoont. De maaltijden bevatten meestal veel koolhydraten om zijn training te voeden.

Zijn laatste maaltijd van de dag is meestal een biefstukmaaltijd of een zalm, en dat zou ongeveer 45 minuten voor het slapengaan zijn. De reden dat Terry essentiële vette eiwitbronnen voor het slapengaan consumeert, is omdat ze langzaam verteren, wat perfect is als je lichaam wordt afgesloten, klaar om te ontspannen en te herstellen.

Hij traint vijf dagen en rust voor twee.

CONCLUSIE

Gezien de argumenten die we hebben gepresenteerd, denk je dat Ryan Terry steroïden gebruikt?

Vergeet niet dat Ryan geen tekenen van steroïden vertoont, of het nu gynaecomastie, kaalheid, acne, een opgeblazen gevoel, blozende huid of androgeen-dominante spiergroepen is.

Daarom volstaat het om te concluderen dat Ryan Terry inderdaad natty is. Welnu, we zijn het erover eens dat hij aan flarden is gescheurd en lijkt op iets uit de werkplaats van een beeldhouwer, maar er is niets dat erop wijst dat hij steroïden gebruikt.

Tenzij hij legale steroïden gebruikt? We zullen het nooit zeker weten.