Is Matt Ogus op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

GEBRUIKT MATT OGUS STEROÏDEN?

Het feit dat je dit artikel leest, betekent dat je op een of ander moment enigszins teleurgesteld bent over de snelheid waarmee je winst maakt. Immers, ieder van ons heeft de ‘ideale look’ waar we naar streven – misschien beïnvloed door foto’s en video’s van jongens online.

En je begint alles goed te doen; je traint als een beest met behulp van uithoudingssupplementen zoals creatine, je hebt een weegschaal gekocht om je macro’s te meten om ervoor te zorgen dat de brandstof (voedsel) van je lichaam top is, en je slaapt zelfs eerder zodat je lichaam kan voldoende hersteltijd. Bovendien oefen je zelfs meditatie en mindfulness om ervoor te zorgen dat je stress niet toestaat om het gevreesde cortisolhormoon af te geven dat je winsten opeet.

Kortom, je volgt alles tot een T en hebt nog nooit een gedisciplineerder leven geleid. Toch zie je er ondanks dit alles niet half zo goed uit als die kerel die je op Instagram volgt. Het kan op zijn zachtst gezegd frustrerend zijn.

mat ogus

Dan begint een kleine stem in je hoofd tegen je te fluisteren: “Misschien zitten ze op steroïden!” Een snelle doorlezing van de forums van ‘Reddit’ en ‘Bodybuilding.com’ bevestigt je vermoedens, het grootste deel van de gemeenschap denkt dat je favoriete steroïden op steroïden zitten .

Zou het kunnen? Je voelt je verraden. U moet echter begrijpen dat alles wat u online nodig heeft, allemaal speculatief is, tenzij mensen feiten kunnen produceren om het tegendeel te bewijzen. Als zodanig is het labelen van een steroïdegebruiker zonder voldoende bewijs niet alleen een beweging van een sukkel, maar ook lasterlijk.

Omdat er geen manier is om te bewijzen dat iemand anders drinkt dan zijn bloedmonsters te testen, kunt u zich het beste een oordeel vormen op basis van wetenschappelijk onderbouwde feiten over hoe steroïdengebruik de lichaamssamenstelling van een persoon beïnvloedt, namelijk wat we in dit artikel zullen doen.

Vraag je je af of Matt Ogus steroïden gebruikt? Dit artikel heeft als doel de kans te bepalen dat Matt op de saus zit (steroïden).

WIE IS MATT OGUS?

Matt Ogus is een 27-jarige bodybuilder die naam heeft gemaakt op de internetgemeenschap voor zijn gebeitelde lichaamsbouw. Het beschrijven van zijn lichaamsbouw als ‘gebeiteld’ is een grove understatement. De man lijkt uit graniet te zijn gesneden. Hij is niet alleen gesneden en in blokjes gesneden; hij is droog in elke zin van het woord. Matt ziet eruit alsof hij kan sterven aan uitdroging als hij wat speeksel uitspuugt. Het niveau van gemeenheid voor zijn lichaamsbouw is ongeëvenaard.

LEZEN  Is Kris Gethin op steroïden?We hebben het onderzocht!

Zijn buitenaardse lichaamsbouw heeft hem in staat gesteld om honderdduizenden volgers en abonnees te vergaren op zijn Instagram- en YouTube-accounts. Matt schrijft zijn lichaamsbouw toe aan zijn trainingsfilosofie en vooral aan zijn dieet.

Matt staat op 5’5 ″ en weegt tussen 185 en 205 pond, wat, zoals je je kunt voorstellen, een waanzinnige hoeveelheid spiermassa is voor zo’n klein frame.

Matt Ogus begon zijn fitnessreis toen hij 15 was vanwege zijn kleine gestalte. Hij voelde dat naar de sportschool gaan en wat spiermassa opdoen zou helpen om de kaarten die hem in de hoogte waren behandeld gelijk te maken.

Sindsdien heeft hij niet meer teruggekeken. Hij is nu een van de toonaangevende ‘fitnessmodellen’ in het spel en wordt gesponsord door enkele van de grootste namen in de supplementenindustrie.

Wat interessant is, is echter dat Matt nooit heeft beweerd dat hij natuurlijk is, en dat is niet omdat niemand hem vraagt. Zoek een van zijn berichten op en je zult ontelbare reacties vinden die hem beschuldigen van sap maken of hem vragen of hij dat doet. Matt reageert nooit op opmerkingen over zijn vermeende steroïde gebruik.

Bovendien wordt zijn online merk ‘Half Natty’ genoemd, zoals in ‘Half Natural’. Hij ging zelfs zover dat hij zijn hond ‘Tren’ noemde. Als je iets weet over steroïden, dan moet je weten van Trenbolone , misschien wel de meest krachtige anabole steroïde die er is.

Voor iemand die de kost verdient met zijn lichaamsbouw, weet Matt zeker dat beweren natty te zijn de beste manier is om zijn werk te doen, omdat hij het idee zal verkopen dat zijn lichaamsbouw haalbaar is als mensen de ‘plannen’ volgen die hij verkoopt.

Matt is echter een goede kerel. Hij neemt de tijd om de meeste vragen te beantwoorden die zijn volgelingen hem stellen, afgezien van die met betrekking tot zijn vermeende steroïde gebruik. Misschien staat hij, als een goede vent, hem niet toe om te liegen, dus hij blijft liever uit de buurt van steroïde discussies. Bovendien helpt het ook niet om zijn honden- en merknamen te noemen die worden geassocieerd met steroïden.

Dus, is Matt Ogus echt op steroïden? Laten we proberen het uit te vinden.

LEZEN  Is Chris Bumstead op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt!

IS MATT OGUS OP STEROÏDEN?

Zoals eerder vermeld, de enige manier waarop we eerlijk kunnen zeggen of Matt de saus gebruikt, is als we hem naar het hoofdkwartier van USADA slepen en hem laten testen op alles onder de zon.

Helaas, ondanks dat hij een aardige vent is, denken we niet dat Matt het ermee eens zou zijn. Dus, wat we hier zullen doen, is Matt vergelijken met de meest voorkomende tekenen van anabool steroïdengebruik om zijn waarschijnlijkheid te bepalen dat hij op het sap zit. Deze tekens omvatten:

  • Snelle winst

Als je denkt dat iemand steroïden gebruikt, alleen op basis van het feit dat ze binnen een paar maanden plotseling een berg van magere massa zijn geworden, is de kans groot dat je gelijk hebt.

Meer dan 10 pond magere massa verzamelen in minder dan een jaar is natuurlijk iets dat zo zeldzaam is als de tanden van een kip, vooral als je geen beginner bent.

Natuurlijk, als je net begint, zul je veel sneller spieren inpakken dan iemand die er al een tijdje mee bezig is. Dit komt omdat het lichaam van een beginner nog nooit eerder is blootgesteld aan dergelijke stress en als zodanig begint het lichaam aan het proces van het creëren van spierweefsel om de nieuwe stress (oefening) aan te pakken, en dit resulteert in snelle winst bij beginners .

Deze verhoogde snelheid van hypertrofie is echter van korte duur, omdat je lichaam niet binnen een jaar van iets naar 300+ pond kan tillen. Het is een geleidelijk proces, en zodra de spieren die nodig zijn om uw gewicht te ondersteunen, het heffen zijn gecreëerd, wordt spiergroei een geleidelijk proces.

Desalniettemin zal zelfs de meest begaafde beginner zelden meer dan tien pond spiermassa ophopen in hun eerste jaar. En hoogstwaarschijnlijk zouden ze ook een goede hoeveelheid vet moeten verzamelen vanwege het calorierijke dieet dat meestal het ideale is voor iemand die nog niet aan het trainen is.

Voor geavanceerde lifters is zelfs het maken van een pond nieuwe spier per maand het spul van natte dromen. Het is gewoon zo moeilijk. Daarom is elke persoon die plotseling uit het niets ballonnen, meer dan waarschijnlijk op de saus.

De fysieke transformatie van Matt Ogus is alles behalve gewoon. Tussen de 15 en 19 jaar oud, ging Matt van een magere jongen naar het hebben van een lichaam waar je voor zou sterven als een geavanceerde lifter.

LEZEN  Is John Cena op steroïden?Kwamen we erachter!

Hoewel dat kan worden toegeschreven aan zijn lichaam dat heel goed reageert op training vanwege de overvloed aan testosteron en groeihormoon tijdens de puberteit, is Matt doorgegaan met dezelfde snelheid van spiergroei tot ver in de twintig.

Iets klopt gewoon niet.

  • Freakish Delts en Traps

3D kanonskogel delts en kleine heuvels voor vallen zijn geen functie die je elke dag in de sportschool ziet, en er is een reden hiervoor; ze zijn gewoon zo moeilijk te vormen.

Bij steroïde gebruikers is het echter precies het tegenovergestelde. Elk individu dat steroïden gebruikt, heeft een geweldig stel schouders. Dit komt omdat het schoudergebied het hoogste aantal androgeenreceptoren in het lichaam heeft.

De meeste anabole steroïden zijn daarentegen androgene stoffen. Dit betekent dat ze hormonen bevatten zoals testosteron. Androgeenreceptoren stimuleren de spiergroei in aanwezigheid van androgene hormonen. Dit is waarom elke steroïde gebruiker keien voor schouders heeft.

Matt Ogus heeft een van de meest indrukwekkende sets schouders die er zijn. Natuurlijk, hij werkt hard, maar met valstrikken en delts die bekende steroïde-gebruikers hun geld geven, helpt ook niet.

  • Aanwezigheid van Gyno

Gyno of Gynecomastia, is een aandoening die wordt gekenmerkt door de ontwikkeling van borstweefsel bij mannen. Gym bros noemen het ‘teef tieten’ omdat de borstspieren van het individu op de borsten van een vrouw beginnen te lijken, hoewel kleiner.

Deze aandoening wordt meestal veroorzaakt wanneer overtollig testosteron wordt omgezet in oestrogeen om de hormoonspiegels in het lichaam in evenwicht te brengen. Verhoogde oestrogeenspiegels resulteren in de manifestatie van vrouwelijke fysieke kenmerken, zoals verbeterde borstontwikkeling bij mannen. Het is een veel voorkomende aandoening bij bodybuilders.

Ogus vertoont geen tekenen van gyno, wat op zijn minst het argument van hem natty begunstigt.

HET VONNIS

Het lichaam van Matt Ogus zou heel moeilijk zijn om op natuurlijke wijze te bereiken. Bovendien maakt het feit dat hij het hele jaar door versnipperd blijft, hem nog verdacht. Het betekent echter niet dat hij sappen.

Onze voorgevoel is zelfs dat hij legale steroïden gebruikt. Legale steroïden zijn de alternatieve ‘natuurlijke’ versies van anabole steroïden. Ze bezitten de anabole eigenschappen van steroïden, maar zonder de bijwerkingen, omdat ze worden gewonnen uit kruiden en planten.

Hoewel we echt nooit zullen weten wat Matt in het bijzonder gebruikt, weten we wel dat legale steroïden de enige veilige producten zijn waarmee je een lichaamsbouw zoals die van Matt kunt bereiken.