Is Kris Gethin op steroïden?We hebben het onderzocht!

GEBRUIKT KRIS GETHIN STEROÏDEN?

Gespierd worden en gescheurd worden zijn twee totaal verschillende dingen, hoewel ze beide vereisen dat je een aanzienlijke hoeveelheid spiermassa vasthoudt. Zie je, om gespierd te worden, hoef je alleen maar te trainen als een dier in de sportschool, echt goed te eten (niet inhouden) en voldoende rust te krijgen. Het resultaat is een gespierd frame, dat ook veel vet bevat. Dus, hoewel je er goed uit zult zien in een t-shirt, heb je niet echt supplementbedrijven die je bellen om hun producten te onderschrijven.

Geript worden daarentegen is een heel ander beest. Geript worden betekent dat je niet alleen een respectabele hoeveelheid spiermassa bij je hebt, maar je hebt ook krankzinnige definities en vasculariteit. Kortom, uw lichaam zou als vervanging voor de anatomiekaart in de biologieklasse moeten dienen als de werkelijke kaart zou ontbreken.

De meeste mensen komen er snel genoeg achter dat gespierd worden moeilijk is, maar haalbaar tijdens het scheuren bijna onmogelijk is. Je moet immers eten om groot te worden, maar je moet ook stoppen met eten om vet te verliezen. Geript worden is daarom bijna een oxymoron.

kris gethin

Dit wil niet zeggen dat versnipperd of geript onmogelijk is. Het duurt gewoon jaren na jaren van consequent hard werken en diëten. Dus, als uw doel eruit ziet als een menselijke anatomiekaart, geef uzelf dan niet minder dan drie jaar. Voor de meeste mensen kan dit vijf jaar duren.

Zoals je je kunt voorstellen, zijn er niet veel mensen met dat soort geduld. Wat als u uw droomlichaam in minder dan een jaar zou kunnen krijgen? Nou, dat is waar het bij anabole steroïden om gaat.

Steroïden stellen je in staat om tegelijkertijd spieren op te bouwen en vet te verbranden, waardoor de hoeveelheid tijd die nodig is om een ​​stellair lichaamsbouw te vervaardigen, aanzienlijk wordt verminderd. Ze komen echter ook met een groot aantal dodelijke bijwerkingen, en dit is de reden waarom het gebruik van steroïden zo’n controversieel onderwerp is.

De meeste steroïde gebruikers willen niet toegeven dat ze deze stoffen gebruiken, omdat ze als cheats worden bestempeld. Bovendien, als er iets met hen zou gebeuren, zullen mensen zeggen dat ze het op zichzelf hebben gebracht.

In de huidige maatschappij is er echter een nog sinistere reden om steroïde beschuldigingen te ontkennen. En die reden is geld. Zie je, als je vandaag op een Griekse god lijkt en het op sociale media plaatst, zal het niet lang duren voordat duizenden naïeve mensen op je deur kloppen en je vragen om je manieren te tonen. U kunt vervolgens een ‘programma’ verzinnen en ze droog melken.

LEZEN  Is Steven Cao op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt!

Helaas is dat de manier waarop de meeste sociale sterren voor fitness werken. Een van de meer populaire bodybuilders op sociale media is Kris Gethin. Kan deze beroemde natuurlijke bodybuilder ons ook meenemen op een ritje? Dit artikel is bedoeld om erachter te komen of Kris Gethin steroïden gebruikt.

WIE IS KRIS GETHIN?

Kris Gethin is een van de meest respectabele figuren in de bodybuildinggemeenschap. De 45-jarige is niet alleen een bodybuilder, maar ook een ondernemer en auteur die een column heeft op Bodybuilding.com.

Hoewel Kris misschien 45 is, heeft hij een lichaam waar de meeste natuurlijke bodybuilders van in de twintig voor zouden sterven. Staande op 5’8 “, draagt ​​Kris tussen 185 en 225 pond pure Welsh-spier. Hij heeft massale sociale media die niet alleen volgen vanwege zijn geweldige inzicht in zaken als bodybuilding, maar ook vanwege zijn lichaamsbouw, dat enigszins haalbaar lijkt.

Kris is een grote kerel, begrijp ons niet verkeerd. Maar hij is geenszins een massamonster, en hij heeft ook niet waanzinnig lage percentages lichaamsvet. Met ongeveer 10 procent lichaamsvet kan zijn lichaamsbouw op natuurlijke wijze worden bereikt als je ook een aantal jaren hard genoeg in de sportschool en de keuken werkt. Niettemin moet je ook over uitstekende genetica beschikken, want de meeste mensen zullen Kris’s niveau waarschijnlijk niet op natuurlijke wijze bereiken.

Het feit dat Kris ‘lichaamsbouw eruit ziet alsof het op een natuurlijke manier kan worden bereikt, betekent echter niet dat de man het ook op natuurlijke wijze heeft gekregen.

U ziet, de man runt een online fitnessmerk dat zowel supplementen als fitnessprogramma’s verkoopt. Als zodanig hangt het succes van zijn bedrijf grotendeels af van het feit dat hij een standbeeld van een lichaamsbouw heeft en onderhoudt. Als dat voor niemand voldoende stimulans is om steroïden te gebruiken, dan weten we niet wat dat is.

In zijn Bodybuilding.com-profiel wordt Kris vermeld als een natuurlijke bodybuilder. Op de website van zijn bedrijf zegt Kris echter niet dat hij natuurlijk is, wat wij erg interessant vinden. In zijn werk zou het hem het beste dienen te verklaren dat hij natuurlijk is, zodat meer mensen naar hem toe kunnen komen. Het feit dat hij niet openlijk verklaart dat hij natuurlijk is ondanks het feit dat vele mensen hem beschuldigen van steroïde gebruik, maakt hem verdacht.

LEZEN  Is Bradley Martyn op steroïden?Kwamen we erachter

Toch heeft Kris deelgenomen aan twee ‘natuurlijke’ bodybuilding-shows; de Natural World Bodybuilding Championships en de Natural Idaho Championships. Beide shows vereisen echter alleen dat u de afgelopen zeven jaar geen steroïden had mogen gebruiken.

Gezien het feit dat er levenslange body-free bodybuilding-wedstrijden zijn, waarom heeft Kris hier niet aan deelgenomen? Waarom zou u uw kansen om te winnen in gevaar brengen door in te gaan op iemand die in het verleden misschien steroïden heeft gebruikt?

Desalniettemin kunnen we geen speculaties gebruiken om te bepalen of hij op het sap zit. Laten we feiten gebruiken om uit te zoeken of hij steroïden gebruikt of niet.

IS KRIS GETHIN OP STEROÏDEN?

De beste manier om te bepalen of iemand de saus gebruikt, is door ze te vergelijken met de tekenen van steroïdengebruik, wat we zullen doen.Deze tekens omvatten:

  • Abnormale transformaties

Zoals eerder vermeld, is het opbouwen van spiermassa nauwgezet langzaam. Als je iemand binnen enkele maanden tientallen kilo spiermassa ziet toevoegen, is de kans groot dat ze anabole exogene steroïden gebruiken.

Van anabole steroïden is bekend dat ze de hoeveelheid magere spiermassa met minder dan 30 pond in minder dan een jaar verhogen. Het zou u niet minder dan drie jaar moeten kosten om een ​​dergelijke prestatie natuurlijk te bereiken.

Dit komt omdat de meeste spieropbouwende steroïden kunstmatige versies zijn van testosteron, het primaire spieropbouwende hormoon van het lichaam . Het lichaam vermindert echter sterk de hoeveelheid van dit hormoon zodra u uw 20s bereikt. Daarom is het opbouwen van spieren van nature zo moeilijk. Maar door het testosterongehalte in je lichaam toe te voegen, kun je met anabole steroïden genieten van snelle spiergroei.

Een van de redenen waarom Kris wordt beschuldigd van het gebruik van steroïden, is te wijten aan een transformatiefoto die hij een tijdje geleden plaatste. Op de foto ging Kris van vet en gespierd naar versnipperd en gespierd in slechts drie maanden.

Zeker, als je vet zou verliezen en je was gespierd, om te beginnen, is versnipperen precies wat er verwacht wordt, toch? Nou, dat is waar, maar je moet ook een aanzienlijke hoeveelheid spiermassa verliezen. In de transformatie van Kris verloor hij echter geen gram spierweefsel maar werd hij ongelooflijk versnipperd. Hij leek zelfs groter te zijn geworden, wat natuurlijk gewoon onmogelijk is.

LEZEN  Is Ryan Terry op steroïden?We ontdekten de SCHOKKENDE waarheid

Maar je herinnert je wel dat anabole steroïden je helpen te verbranden terwijl je spiermassa behoudt, toch?

  • Enorme Delts en Traps

Als je al een tijdje in het spel zit, weet je hoe ongelooflijk moeilijk het is om een ​​behoorlijke set schouders op te bouwen. Het verkrijgen van 3D-delts en molheuvels voor vallen is echter bijna onmogelijk.

Dit is niet het geval voor gebruikers van steroïden. Hoewel de schouderspieren ongelooflijk moeilijk te ontwikkelen zijn, bevatten ze ook het grootste aantal androgeenreceptoren in het lichaam. Dit betekent dat in aanwezigheid van androgene hormonen zoals testosteron, spieren met een hoger aantal androgeenreceptoren sneller zullen groeien dan de anderen.

Dit is de reden waarom de meeste steroïde gebruikers een voorbeeldige ontwikkeling van hun schouderspieren hebben. Hoewel Kris geen delts heeft zoals die van een IFBB-pro, heeft hij nog steeds uitstekende valkuilen en delts, en dat is niet het probleem. Het probleem is dat ze uit het niets schenen te zijn opgekomen in zijn 12-transformatie.

VONNIS

Kris Gethin is een goede kerel, en het zou jammer zijn als iemand zijn legendarische werkethiek zou negeren en de winst van Kris aan steroïden zou toeschrijven, het minst aan ons.

Zoals we eerder al zeiden, is de enige manier om met absolute zekerheid te weten of Kris steroïden gebruikt of niet, zijn bloedmonster te nemen en naar een erkende drugtestorganisatie, zoals USADA, te brengen.

Niettemin, omdat we alleen zijn waarschijnlijkheid bepalen om steroïden te gebruiken, denken we dat er een zeer grote kans is dat Kris op een bepaald moment in zijn bodybuilding-reis steroïden heeft gebruikt.

Eigenlijk is onze hypothese dat Kris anabole steroïden gebruikte in de vroege stadia van zijn bodybuilding-reis en later overschakelde op legale steroïden om hem te helpen zijn winst te behouden. In tegenstelling tot anabole steroïden komen legale steroïden niet met de bijwerkingen die anabole steroïden berucht hebben gemaakt.

Legale steroïden zijn in feite gemaakt van plantaardige ingrediënten en worden alleen steroïden genoemd vanwege hun krachtige spieropbouwende eigenschappen. We denken dat dit is wat Kris tegenwoordig gebruikt en zouden het iedereen aanbevelen die zijn winst naar een hoger niveau wil tillen.