Is John Cena op steroïden?Kwamen we erachter!

GEBRUIKT JOHN CENA STEROÏDEN?

Pro-worstelen wordt niet voor niets sportentertainment genoemd; mensen kijken niet alleen naar de wedstrijden, maar ook naar de bovenmenselijke personages die de verschillende rollen spelen in pro-worstelprogramma’s zoals de WWE.

Als zodanig moeten bedrijven zoals WWE verkopen om oogappels aan te trekken, dat hun personages echte superhelden en schurken zijn. Denk er eens over na; ken je een held die niet is jacked? Precies, het is moeilijk om er een te bedenken.

Daarom zijn er zeer specifieke vereisten die de WWE en andere pro-worstelbedrijven van hun werknemers nodig hebben. Je moet niet alleen uiterst atletisch zijn, maar je moet er ook goed uitzien, dat wil zeggen, je moet worden opgevijzeld.

Het is daarom geen verrassing dat enkele van de meest populaire supersterren in de pro-worstelgeschiedenis toevallig enorm zijn opgevoed. Hulk Hogan, The Ultimate Warrior, Lex Luger, Kane, The Rock, Batista en nog veel meer hebben één ding voor hen aan de hand; niemand in het normale leven kan twijfelen aan hun vermogen om een ​​man naar een andere dimensie te sturen, en dit is precies wat de WWE wil dat je denkt aan zijn supersterren.

Naarmate je echter ouder wordt en je begint te realiseren hoe ongelooflijk moeilijk het is om het lichaam van een professionele worstelaar op natuurlijke wijze te bereiken, begin je je af te vragen of ze steroïden kunnen gebruiken?

Een van de meest jack-pro pro-worstelaars in de recente geschiedenis is John Cena. De strakke superster staat niet alleen bekend om zijn extreme bespiering, maar ook om zijn buitenaardse kracht. Kan de man wiens slogan “Nooit opgeven” steroïden gebruiken? Dit artikel heeft als doel de waarschijnlijkheid te bepalen dat John Cena steroïden gebruikt.

WIE IS JOHN CENA?

Je weet waarschijnlijk niet wie John Cena is, omdat je hem niet kunt zien. Afgezien van alle grappen is John Cena misschien wel de meest populaire pro-worstelaar in de moderne pro-worstelgeschiedenis.

John wordt gefactureerd op 6’1 250 pond. Gezien de neiging van professionele worstelbedrijven om het gewicht van hun artiesten te overdrijven – voor de wow-factor – weegt Cena waarschijnlijk meer dan 225 – 230 pond, aangezien hij allemaal spier is. Een 6’1 250-pond spiergebonden individu is wat je ziet op IFBB-podia – denk aan Phil Heath. Hoewel Cena groot is, is hij zeker niet zo enorm.

John werd geboren in 1977 en was altijd al in staat om atletische activiteiten uit te oefenen. Op de middelbare school was hij de archetypische voetbaljock, die als tiener een enorme spierontwikkeling vertoonde. Toen de middelbare school klaar was, gooide John voetbal voor amateur bodybuilding, waar hij uitblonk.

LEZEN  Is Calum Von Moger op steroïden?We hebben de waarheid ontdekt

John Cena steroïden

Als amateur-bodybuilder was Cena in alle opzichten gesneden en in blokjes gesneden, die ervoor zorgden dat hij de meeste shows domineerde waarin hij deelnam.

Hoewel het gemakkelijk is om John onder de bus te gooien en te zeggen dat hij steroïden gebruikt, moet je er rekening mee houden dat hij op jonge leeftijd zwaar en correct begon te tillen. Tijdens de puberteit geeft het lichaam enorme hoeveelheden testosteron en groeihormoon af om de verandering van fysieke kenmerken van die van een kind naar die van een volwassene te vergemakkelijken. In wezen is het alsof u steroïden gebruikt.

Als zodanig hebben tieners die optillen de neiging om abnormaal snel te groeien, omdat hun lichaam dit toelaat. Wanneer je 21 bereikt, begint je productie van testosteron en groeihormoon af te nemen, waardoor spieropbouw een veel moeilijkere onderneming wordt.

Nu Cena begon te tillen als een tiener, is het zeer waarschijnlijk dat zijn lichaam gewoon heel goed op zijn inspanningen reageerde, en het is heel goed mogelijk dat hij volledig natuurlijk was tijdens zijn bodybuilding-ambities. Combineer dat met zijn legendarische werkethiek en opperste genetica, je kunt zien waarom zijn beweringen natty te zijn misschien niet zo lachwekkend zijn.

In 1999 besloot Cena pro-worstelen uit te proberen en werd ondertekend door de WWE. Ze stuurden hem naar Ohio Valley Wrestling (OVW), een ontwikkelingscentrum voor opkomende worstelaars. Daar ontmoette hij andere prospects, zoals Randy Orton, Batista en Brock Lesnar. Vanaf daar werd hij de megastar die hij vandaag is.

IS JOHN CENA OP STEROÏDEN?

Het enige dat we zeker kunnen zeggen of Cena al dan niet steroïden gebruikt, is als we zijn bloedmonster namen en het testten voor elke prestatieverbeteraar die de mensheid kent.Omdat dat op dit moment niet mogelijk is, kunnen we alleen maar speculeren.

Om ons te helpen bepalen of John Cena steroïden zou kunnen gebruiken, zullen we hem vergelijken met de meest voorkomende tekenen van een steroïde gebruiker. Hoe meer eigenschappen hij deelt met een steroïde gebruiker, hoe groter de kans dat hij sap maakt. Laten we doorgaan:

  • Snelle winst binnen een korte periode

Dit is misschien de reden waarom de meeste steroïde gebruikers in de eerste plaats exogene hormonen (steroïden) gebruiken. Voor sommigen is de enorme hoeveelheid werk die nodig is om zelfs een behoorlijke hoeveelheid spieren te ontwikkelen gewoon teveel. En net als met alles, als er een snelkoppeling is die u kan helpen uw doelen sneller te bereiken, zullen er altijd mensen zijn die het willen bereiken, ondanks de gevolgen.

LEZEN  Is Kris Gethin op steroïden?We hebben het onderzocht!

Spieropbouwende steroïden zijn meestal een synthetische versie van het spieropbouwende hormoon dat ons lichaam op natuurlijke wijze produceert, testosteron. Zoals gezegd verminderen onze lichamen drastisch de hoeveelheid testosteron die wordt geproduceerd naarmate we ouder worden, omdat we niet langer meer hoeven te groeien als we eenmaal volwassen zijn. Bovendien heeft het dragen van grote hoeveelheden spierweefsel geen evolutionair voordeel voor het lichaam, omdat spieren duur zijn om te houden (qua voedingsstoffen) en geen speciaal doel dienen in de wereld waarin we leven. We zijn daarom geëvolueerd om geen grote hoeveelheden te dragen spiermassa, en dit is waarom het zo moeilijk is om ze op te bouwen.

Steroïden verhogen de hoeveelheid testosteron die door uw lichaam stroomt, waardoor het lichaam onbedoeld in een anabole (groei) staat wordt gebracht. Bijgevolg wordt het opbouwen van spieren veel, veel gemakkelijker. Dit is de reden waarom een ​​persoon die nog niet bekend is met steroïden gemakkelijk binnen een paar maanden tot 30 pond magere spiermassa kan inpakken.

Als het op Cena aankomt, is zijn groei alles behalve ’s nachts geweest. Hij heeft zijn lichaam het grootste deel van zijn leven actief gebeeldhouwd. Het feit dat hij als tiener met bodybuilding begon, betekent dat hij het meeste gebruik maakte van de anabole toestand waarin zijn lichaam zich in die periode bevond. Bovendien is Cena nooit traag geweest en duwt sindsdien actief op zijn lichaam.

Daarom, als we deze parameter gaan gebruiken om te bepalen of John sap maakt, zou het onjuist zijn om te zeggen dat hij dat doet.

  • gynaecomastie

Dit is een van de meest voorkomende aandoeningen bij gebruikers van steroïden. Ook bekend als ‘gyno’, het is een aandoening die wordt gekenmerkt door de verbeterde groei van borstweefsel bij mannen. De ‘gym bros’ verwijzen naar deze aandoening als ‘moobs’ of ‘bitch tits’.

De ernst van deze aandoening varieert van gezwollen tepels tot kleine borsten die lijken op die van een vrouw. Het is zeker een zeer gênante aandoening, die een carrière in bodybuilding kan beëindigen als het individu niet de mogelijkheid heeft om te betalen voor corrigerende chirurgie.

Gyno is meestal het gevolg van overmatige hoeveelheden oestrogeen die door het mannelijk lichaam stromen. Oestrogeen is het vrouwelijke hormoon dat verantwoordelijk is voor het geven van vrouwen hun vrouwelijke fysiologische eigenschappen, zoals borstontwikkeling.

LEZEN  Is Matt Ogus op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

Hoewel het een vrouwelijk hormoon is, hebben mannen ook oestrogeen, maar in zulke minuscule hoeveelheden dat het geen verandering veroorzaakt. Het overtollige testosteron dat wordt meegeleverd met anabole steroïden, resulteert echter in een hormonale onbalans. Om dit te corrigeren, zet het lichaam een ​​deel ervan om in oestrogeen via een proces dat aromatisering wordt genoemd. Dit kan de oestrogeenspiegels verhogen tot een punt waarop het hormoon zijn eigenschappen begint te vertonen, en dit is de oorzaak van gynaecomastie.

Gedurende zijn jaren in de schijnwerpers heeft Cena nooit enige indicatie van dit veel voorkomende teken van steroïdengebruik getoond.

  • Lichaam acne

Er is een reden waarom de mensen die het meest worden getroffen door acne tieners, zwangere / menstruerende / menopauzale vrouwen en bodybuilders zijn. Ze hebben allemaal iets gemeen; defecte hormonen.

Acne wordt meestal veroorzaakt wanneer het lichaam overmatige hoeveelheden androgene hormonen heeft, zoals testosteron dat erdoorheen stroomt. Deze hormonen stimuleren de productie van talg (de stof die uw huid vettig maakt). Hoewel normale talgproductie van vitaal belang is voor het behoud van de gezondheid van de huid, teveel als het kan leiden tot verstopping van uw huidporiën, wat resulteert in de vorming van puistjes (acne).

Omdat steroïde gebruikers overmatige hoeveelheden testosteron hebben, produceren ze ook overmatige hoeveelheden talg, en dit is waarom ze meestal acne hebben.

Het grootste deel van zijn carrière worstelde Cena wekelijks en vertoonde nooit tekenen van lichaamacne, waardoor hij ook deze ‘steroïde-gebruikerstest’ doorbracht.

HET VONNIS

Voor supersterren zoals John Cena hebben ze de middelen om naast de supervisie van een arts de beste anabole producten toe te staan. Als zodanig, alleen omdat John geen tekenen van anabool steroïdegebruik vertoont, betekent dit niet dat hij schoon is. Het hele jaar door 230+ kilo spiermassa in stand houden is iets ongelooflijk moeilijk om te doen, vooral gezien het feit dat pro-worstelaars 300+ dagen per jaar onderweg zijn.

We kunnen daarom niet met zekerheid zeggen of hij het gebruikt of niet. Er is echter een sterke mogelijkheid dat John Cena legale steroïden gebruikt. Ze geven je dezelfde voordelen als anabole steroïden, maar zonder de gnarly bijwerkingen. Dus waarschijnlijk de reden waarom hij niet de symptomen van anabool steroïdegebruik vertoont. Als je een lichaamsbouw zoals Cena wilt maken, zijn legale steroïden de moeite van het bekijken waard.