Is Chris Bumstead op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt!

GEBRUIKT CHRIS BUMSTEAD STEROÏDEN?

Het opbouwen van kwaliteitsspieren is niet bepaald de gemakkelijkste prestatie om te bereiken. Met kwaliteitsspieren bedoelen we spieren zonder smet, ook bekend als spiermassa. Na het zien van hoeveel tijd en moeite het kost, is het geen wonder dat de meeste mensen snel zijn om iemand met een fatsoenlijk lichaam onder de categorie ‘juicer’ te plaatsen.

Iemand een steroïde-gebruiker noemen alleen omdat je denkt dat dat het geval kan zijn, is niet alleen verkeerd, maar is ook onwetend. Dit komt omdat, tenzij je voldoende bewijs hebt dat iemand steroïden gebruikt, het bedriegen van hem niet alleen schadelijk is voor zijn reputatie, maar ook je winst kan schaden, omdat je misschien stopt met hard te werken aan je lichaamsdoelstellingen, omdat je al denkt dat een goede lichaamsbouw is niet haalbaar zonder steroïden te gebruiken.

Chris Bumstead

Bovendien zijn we helaas niet zo gelijk als het PC-tijdperk beweert te zijn. Sommige mensen hebben gewoon superieure genetica waarmee ze atletischer kunnen zijn en sneller spiermassa kunnen opbouwen dan anderen. Dit zijn de jongens die eruit zien alsof ze tillen, hoewel ze nooit hun voet in een gewichtenruimte hebben gestapt. Het zijn dezelfde jongens die beter worden dan jij in het spel dat je speelt na slechts een paar dagen oefenen terwijl je er maanden of jaren mee bezig bent geweest. Dat is gewoon het leven.

In het geval van mannen met superieure genetica is er een toestroom van individuen in de ‘internetfitness’-scene die zichzelf fitnessmodellen noemen. Ze zijn het complete pakket, lang, goed uitziend en gebouwd als een stenen huis, maar gebeiteld als een standbeeld van Michelangelo. Bovendien beweren ze natty (natuurlijk) te zijn. Sommige zijn zo jong dat je je afvraagt ​​waarom je al die tijd in de sportschool hebt verspild.

Een van die jongens is Chris Bumstead. Bumstead heeft een van de meest fantastische combinaties van massa en esthetiek die de bodybuilding-gemeenschap ooit heeft gezien, waardoor veel mensen zich afvroegen of hij dat soort lichaamsbouw natuurlijk had kunnen bereiken.

Dus, is Chris Bumstead op steroïden? Dit artikel zal proberen de waarschijnlijkheid te bepalen dat deze bodybuilder anabole exogene hormonen (steroïden) gebruikt.

WIE IS CHRIS BUMSTEAD?

Chris Bumstead is een 24-jarige die in de afgelopen jaren de bodybuildingwereld stormenderhand heeft overgenomen en zichzelf snel bevestigt als een van de beste om het ooit te doen. Bovendien denken de meeste veteranen dat hij zijn volledige potentieel nog moet bereiken. Je kunt je alleen maar voorstellen wat de toekomst in petto heeft voor deze jongeman, aangezien jongens als Dexter Jackson nog steeds actief concurreren op 50-jarige leeftijd!

LEZEN  Staat Helmut Strebl op steroïden?Ontdek de waarheid!

Afkomstig uit Canada, Chris staat op 6’1 “en weegt tussen de 225 en 250 pond, afhankelijk van of hij snijdt of bulk. Ondanks al die massa, heeft Chris een van de kleinste tailles die je ooit hebt gezien, naast zijn lichaamsvetniveaus tussen de 5 en 8 procent het hele jaar door.

Chris ‘lichaamsbouw heeft hem veel aandacht en bewonderaars opgeleverd omdat het een eerbetoon is aan het Gouden Tijdperk van Bodybuilding, toen Arnold Schwarzenegger meedeed. Dat tijdperk is een schril contrast met de bodybuilding van vandaag waarin de ‘topjongens’ absolute massamonsters zijn, compleet met een bierbuik.

Chris ‘lichaamsbouw is echter absoluut mooi, en dit heeft de jonge bodybuilder in staat gesteld om honderdduizenden fans te verzamelen over zijn sociale media-accounts.

Het is daarom geen verrassing dat Chris concurreert in de klassieke lichaamsbouwcategorie van IFBB, een divisie die is gemaakt om de massa en esthetiek te weerspiegelen die de bodybuilders uit de Gouden Eeuw op het podium brachten.

Verrassend, echter, maakte Chris zijn bodybuilding-debuut in de heren open categorie (de massa monster divisie), die hij won! Toch heeft Bumstead zijn nieuwe thuis gevonden en werd hij tweede tijdens zijn allereerste Olympia.

Dus, zou iemand zo’n hoge positie kunnen bereiken in het Olympia-stadium zonder steroïden te gebruiken?

IS CHRIS BUMSTEAD OP STEROÏDEN?

Er is geen manier om echt te zeggen of een individu steroïden gebruikt of niet zonder persoonlijk zijn bloedmonster te nemen en het te laten testen op versterkers.En omdat dat misschien niet mogelijk is, is het beste wat we kunnen doen, hun waarschijnlijkheid bepalen om anabole steroïden te hebben gebruikt door te kijken hoe ze zich verhouden tot de meest voorkomende indicatoren voor steroïdengebruik, waaronder:

  • Enorme winst binnen een korte periode

Zoals je al pijnlijk weet, is spiergroei moeizaam langzaam. Dit is waarom het altijd verrassend is, en als een belediging voor jezelf, wanneer een kerel die slechts een paar maanden geleden klein was plotseling opduikt als een mini Hulk. Als hun nieuwe bulk niet veel vet bevat, kunt u uw laatste dollar wedden dat ze op het sap zitten.

LEZEN  Is John Cena op steroïden?Kwamen we erachter!

Van anabole steroïden is bekend dat ze de magere spiermassa met maar liefst 30 pond of meer vergroten in het eerste jaar van gebruik. Ter vergelijking: het zou u niet minder dan drie jaar moeten kosten om op natuurlijke wijze dezelfde hoeveelheid magere massa te bereiken, ongeacht hoe goed uw genetica is of hoe goed uw training en dieetplan is.

Dit komt omdat het lichaam een ​​dop heeft op hoeveel spiermassa u zich binnen een bepaalde periode kunt ophopen. Spiergroei wordt meestal gereguleerd door androgene hormonen zoals testosteron en groeihormoon. Tijdens de puberteit geeft het lichaam deze hormonen in grote hoeveelheden vrij om de overgang van kindertijd naar volwassenheid te vergemakkelijken. In wezen is het alsof je steroïden gebruikt als je een tiener bent. Dit is de reden waarom tieners die trainen meestal zo snel groeien.

Zodra u echter uw twintiger jaren bereikt en het lichaam is uitgegroeid tot zijn definitieve vorm, vermindert het het aantal androgene hormonen dat het produceert drastisch. Bijgevolg wordt spieropbouw een veel moeilijkere onderneming. Dit is de reden waarom het bijna onmogelijk is om op natuurlijke wijze meer dan 10 pond magere spieren in een jaar te krijgen.

Wanneer u deze parameter gebruikt om te bepalen of Chris steroïden gebruikt of heeft gebruikt, is het van vitaal belang om een ​​aantal dingen te overwegen. Ten eerste begon Chris met trainen toen hij 14 was. Dit betekent dat hij in training kwam toen zijn lichaam woedde met groeihormoon en testosteron.

Ten tweede, toen hij nog een tiener was, nam een ​​man die met zijn zus uitging hem onder zijn hoede en begon hem te trainen. De man, Iain Valliere, is toevallig een professionele IFBB-bodybuilder. Stel je een tieneropleiding voor onder begeleiding van een van de beste bodybuilders ter wereld. Dit betekent dat hij op zeer jonge leeftijd toegang kreeg tot de beste trainings- en dieetprogramma’s. Steroïden of niet, Chris zou veel sneller groeien dan gewone mensen. Koppel dat met de krankzinnige genetica van Chris, het is geen wonder dat het kind het fenomeen is dat hij vandaag is.

Als zodanig kan het moeilijk zijn om te bepalen of steroïden een rol hebben gespeeld in zijn snelle groeisnelheid in het licht van de bovenstaande onthullingen. Zou zijn zwager bovendien toestaan ​​dat het kind steroïden gebruikt?

  • Insane Delts en Traps
LEZEN  Is Matt Ogus op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

Hoe spectaculairder de delts (deltoïde) en vallen (trapezius) spieren van iemand zijn, hoe groter de kans dat iemand de saus gebruikt. Hoor ons nu; we zeggen niet dat je niet op natuurlijke wijze een indrukwekkende reeks schouders kunt bouwen. Het enige wat we zeggen is dat het ontwerpen van een set 3D-keerschotten met kleine heuvels voor vallen van nature bijna onmogelijk is. Je hebt het geprobeerd en je weet hoe langzaam die spieren groeien.

Bij gebruikers van steroïden is het echter precies het tegenovergestelde. Dit komt omdat het schoudergebied het grootste deel van androgeenreceptoren in het lichaam bevat. Androgeenreceptoren zijn nucleaire factoren die spiereiwitsynthese stimuleren wanneer ze in aanwezigheid van androgene hormonen zijn, zoals testosteron.

Anabole steroïden zijn daarentegen synthetische versies van testosteron. Het gebruik van deze androgene stoffen verhoogt dus de hoeveelheid testosteron die door je lichaam stroomt, en de spieren die hun effecten het meest voelen, zijn die in je schouderregio.

Chris ‘schouders zijn buitengewoon spectaculair. Ze zijn tenslotte beter dan vrijwel elke bodybuilder waarmee hij heeft gevochten. De enorme ontwikkeling op zijn schouders maakt Chris Bumstead zeer verdacht van het gebruik van anabole stoffen.

HET VONNIS

Hoewel er veel andere aanwijzingen zijn voor het gebruik van steroïden, kunnen de meeste gemakkelijk voorkomen bij mensen die geen steroïden gebruiken. Deze omvatten een rode huid, de aanwezigheid van acne en gynaecomastie. Als de meeste van deze symptomen echter tegelijkertijd voorkomen bij een gescheurde persoon, zijn ze meer dan waarschijnlijk op steroïden.

Snelle spiergroei en enorme schouderontwikkeling zijn echter de kenmerken van het gebruik van steroïden. Chris groeide niet alleen in een ongelooflijk tempo, maar heeft ook massieve schouders, evenals rode huid en lichaamsacne. Bovendien concurreert hij op de IFBB waar algemeen bekend is dat iedereen die daar concurreert sappen.

We kunnen niet zeggen dat Chris absoluut sappen maakt; het zou ons echter niet verbazen als hij dat doet. Als hij geen anabole steroïden gebruikt, gebruikt hij zeker legale steroïden. Legale steroïden zijn alternatieven voor anabole steroïden die de spieropbouwende eigenschappen van anabole steroïden nabootsen, maar zonder de bijwerkingen. Legale steroïden zijn echter afkomstig van planten, waardoor ze veilig te gebruiken zijn en een effectieve spieropbouwende oplossing zijn voor iemand die zijn winst naar een hoger niveau wil tillen.