Is Calum Von Moger op steroïden?We hebben de waarheid ontdekt

GEBRUIKT CALUM VON MOGER STEROÏDEN?

Heb je de afgelopen jaren Arnold Schwarzenegger zien concurreren in het bodybuilding-circuit? Sorry, dat zou Calum Von Moger zijn als Arnold decennia geleden bodybuilding verliet. Calum heeft je ook niet voor de gek gehouden, of wel? Dat komt omdat hij opvallend veel op Arnold lijkt, compleet zelfs met de verbluffende Arnie-lichaamsbouw en het bijpassende gezicht.

Calum heeft ook andere interessante parallellen met Arnold. Hij heeft een Oostenrijks accent vanwege zijn Oostenrijkse afkomst, hoewel hij eigenlijk Australisch is.

Je weet misschien dat Arnold Oostenrijker is, hoewel hij ook een Amerikaan is.

calum von moger

WIE IS CALUM VON MOGER?

Caum von Moger begon de droom te koesteren om groot en sterk te worden in de kindertijd. Gevestigd in zijn geboortestad Geelong Australië, trainde hij met zijn oudere broer in een oud pakhuis dat diende als een sportschool. Er was niet veel aan deze sportschool, behalve de meest basale apparatuur, zoals roestige halters.

Het magazijn was niet van hen, en ze moesten de sleutel lenen om zichzelf binnen te laten. Dus het was lastig om tijd te vinden om te trainen, alsof de eigenaar weg was en ze de sleutel niet hadden?

Calums zelfbeeld was van dit magere kleine kind dat hoog naar de hemel probeerde te reiken, een schijnbaar onmogelijke droom. Dit, misschien met de rivaliteit van zijn oudere broer, inspireerde hem om harder en met meer vastberadenheid te trainen. Zijn passie werd ook aangewakkerd, en keek naar inspirerende figuren op tv. Deze omvatten de Arnold Shwazzeneger-documentaire “pompende ijzer” en Steve Reeves in “Hercules.”

Het was deze obsessie uit de kindertijd die Calum katapulteerde van bescheiden duisternis naar de hoogten van roem.

Prestaties

Von Moger zit vol pittige klompjes bodybuilding-wijsheid en deelt ze met zijn zwermen fans en volgers. Welke bodybuilder zou zeggen dat hij geen interesse heeft in de bodybuilders van vandaag en dat ze hem niet aanspreken? Dat is Calum voor jou die zegt dat hij er het liefst uitziet als de klassieke lichaamsbouw van weleer die kwaliteit boven kwantiteit benadrukte. Dat gaat terug tot de jaren ’60 en de jaren ’70 toen Arnold als regeerde. Hun lichaamsbouw blonk uit in symmetrie en verhoudingen, en Calum houdt ervan om met die klasse te concurreren, misschien zelfs te overtreffen.

LEZEN  Is Steven Cao op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt!

Vandaag kan Calum zeggen dat hij comfortabel binnen handbereik ligt, vanaf het moment dat hij zijn eerste overwinning in Australië in 2010 behaalde tot zijn eerste plaats in de Junior Mr. Universe. Maar hij heeft ook zijn vleugels uitgespreid naar vele andere dingen, zoals een fitness fashion model en een merkambassadeur. Calum werd ook een globetrotting figuur, die met kinderen deelde over fitness en gezonde voeding.  

DUS GEBRUIKT CALUM STEROÏDEN, OF IS HIJ NATTY?

Er is maar één manier om erachter te komen, en het is om te kijken naar de verschillende bewijsstukken voor of tegen. Dat is niet alles, we moeten ons afvragen: als hij niet natty is en steroïden gebruikt, wat voor steroïden gebruikt hij dan?

U ziet, steroïden zijn er in twee categorieën. Anabole steroïden zijn waarschijnlijk het meest bekend bij het publiek, maar helaas zijn ze ook illegaal en gevaarlijk. Maar legale steroïden zijn een heel ander balspel. 100% legaal en met minder risico’s, ze komen ook met minder stigma omdat ze natuurlijk zijn. Je zou net zo goed kunnen zeggen dat het gebruik ervan natty is!

Dus hoe komt Calum overeen met deze duistere kwestie van drugs of natuurlijke bodybuilding, zoals het geval misschien? Laten we gaan graven.

  • Buitengewone enorme omvang – Een van de eerste dingen om naar te kijken is de enorme omvang van de man. Calum Von Moger is een grillig monster dat op 6 ft 2 staat en 250 pond vetvrije spieren inpakt. Dat kan worden toegeschreven aan genen, maar het kan ook komen door het gebruik van steroïden.
  • Vasculariteit – Vasculariteit kan op natuurlijke wijze worden verkregen als je traint en vet verliest. Ze verschijnen meestal op de biceps. Maar verbeterde gevallen van vasculariteit zijn ongebruikelijk en wijzen vaak op steroïde gebruik. Calum heeft overal grote aders. Je zult aan zijn foto’s op sociale media zien dat zijn borst, benen, biceps en delts er allemaal onder vallen. Dit geeft aanwijzingen voor het gebruik van steroïden.
  • Rode huid – Bekijk enkele foto’s van Calum en je zult ook merken dat zijn huid rood of rood is. Degenen die iets weten over het gebruik van steroïden, zullen ook weten dat het deze bijwerking kan veroorzaken. Steroïden activeren dit door uw bloeddruk te verhogen. Dit op zijn beurt zorgt ervoor dat je temperatuur omhoog gaat. In een poging de temperatuurstijging te verminderen, zorgt uw lichaam ervoor dat uw bloedvaten verwijden, zodat er meer bloed naar het huidoppervlak wordt gestuurd om de extra warmte te verliezen. Dus daar ga je, je eindigt met de rode kleur, die het extra bloed reflecteert dat je huid raakt. We moeten er echter op wijzen dat uw huid om veel legitieme redenen rood kan worden. Misschien heeft de foto je gevangen vanuit een hoek die een rode tint geeft wanneer er helemaal geen rode hint voor je huid is. Zou het zo kunnen zijn met Calum, het ongelukkige slachtoffer van een arm schot? We weten het niet, maar er zijn te veel foto’s van zijn roodachtige huid opgedoken, waardoor je geneigd bent te twijfelen dat een man te pech kan hebben om deze streep te hebben.
  • Geschiedenis van Gains – Calcum’s Gains-tijdlijn laat zien dat hij begon met trainen in 2014 op 14-jarige leeftijd. Tussen 2008 en 2013, volgens foto’s van hem, zul je hem snel in grootte zien opblazen.
  • Als je natuurlijk bent, alleen op genen draait, samen met training, heb je de neiging om enorme groeispurtjes te krijgen in je newbie-jaren. Daarna vestigt u zich op een plateau en het is onmogelijk om een ​​nieuwe spurtlaag aan te brengen, tenzij u hulp krijgt van steroïden.
  • Hij heeft het toegegeven – Calum heeft ons gokprobleem voor ons een stuk eenvoudiger gemaakt door publiekelijk naar voren te komen over zijn steroïdengebruik. Hij heeft video-interviews gegeven met Generation Iron en zei dat hij steroïden heeft ingenomen. Calum zei dat het onmogelijk voor hem zou zijn geweest om natty te blijven en in de senior Mr. Universe te rennen.
LEZEN  Is Chris Bumstead op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt!

 

Hij had al deelgenomen aan de Junior Mr. Universe als een natuurlijke, maar begon daarna te juicen. Volgens hem maakte hij geen enkele kans om in de senior Mr. Universe als een natuurlijk persoon te winnen, omdat hij geloofde dat de meeste concurrenten daar waren. Vóór dit alles was Calum vrijblijvend geweest in zijn gebruik van steroïden, noch bevestigend noch ontkennend.

Hij zei ook dat de kwestie van zijn gebruik van steroïden iets was waar hij niet graag publiekelijk over sprak, omdat hij het niet lijkt te willen promoten. Als je echter naar Calums foto’s kijkt toen hij in de Junior Mr. Universe was, kun je zien dat hij al enorm was. Dus het lijkt erop dat hij toen al steroïden gebruikte, ondanks zijn ontkenning. Toch is het duidelijk dat geweldige genetica en hard werken, samen met de steroïden, ook zijn enorme winsten moeten verklaren.

  • Kleine taille – We associëren meestal een enorme taille met het gebruik van steroïden, maar als Calum steroïden gebruikt, hoe verklaart u dan de kleine taille die hij heeft? Deze functie is ook duidelijk bij bodybuilders van de klassieke eerdere jaren zoals Arnold Shwazzenegar, en het geeft hen een aangename esthetische uitstraling. Een brede taille of wat steroïde darm wordt genoemd, wordt veroorzaakt door het gebruik van menselijk groeihormoon (HGH) en insuline. Het lijkt erop dat Calum en Arnold hier niet bij zijn gebleven, samen met lage doses steroïden . De zaak van Calum houdt lessen in voor aspirant-bodybuilders: stoort u een grote taille of ziet u er misschien niet uit als een zwangere vrouw? Nou, begin niet met menselijk groeihormoon of insuline.
LEZEN  Staat Helmut Strebl op steroïden?Ontdek de waarheid!

OORDEEL OVER CALUM DOOR MOGER

We hebben enorm veel bewijs verzameld om aan te tonen dat Calum Von Moger steroïden gebruikt, maar zijn toelating is de meest overtuigende. Het bespaart ons alle speculaties, ook al is het eerlijk om te zeggen dat zelfs zonder de toelating het vonnis er nog steeds behoorlijk solide uitziet ten gunste van het gebruik van steroïden. Calum is zeker niet natty en neemt steroïden net als zijn idool Arnold was.

We zouden raden dat hij Dianabol en testosteron in een stapel neemt om het ophopen te stimuleren. Von Moger heeft geen zweten of waterretentie, dus dit zou betekenen dat hij lage doses van de stapel neemt. Gezien deze bulkoptie denken we ook niet dat hij legale steroïden gebruikt, waarvan bekend is dat ze geen bijwerkingen veroorzaken, zoals het rode uiterlijk dat zijn huid vertoont.

Bovendien is het gebruik van legale steroïden zoals we hebben aangegeven consistent met natuurlijk zijn, omdat het natuurlijke supplementen zijn. Toen Calum Von Moger het gebruik van steroïden in handen had, gaf hij niet aan of het legale of illegale steroïden waren, dus we moeten aannemen dat hij illegale steroïden bedoelde. Hij verklaart dat hij het soort steroïden dat hij gebruikt niet wilde promoten, dus dit moet verwijzen naar illegale steroïden, die het enige soort steroïde zijn dat een stigma heeft.